Investments In The Development Of Human Capital: Rate Of Return T0 Investments In Tertiary Education In Malaysia For The Year 2000 - Lim, Ah Kow (2005)
Pada lazimnya, orang yang mempunyai tahap pendidikan yang lebih tinggi menerima upahan yang lebih tinggi.