Dynamic Images Carousel Transmissions Over Multiple Multicast Groups - Supakorn , Ratsameemonthol (2004)
Pertumbuhan Internet yang medadak serta kemajuan yang pesat dalam teknologi komputer-meja tahap tinggi telah memudahkan penyebaran data dan multimedia pada skala yang lebih meluas.