Rekabentuk Dan Analisis Sistem Pengawalan Bagi Sebuah Kenderaan Bawah-Air - Radzak, Mohamed Yusof (2005)
Teknologi kenderaan bawah-air telah menjadi sebuah alat yang penting di dalam aplikasi maritim disebabkan ianya mempunyai keupayaan digunakan bagi pelbagai jenis tugasan