Measuring, Monitoring And Forecasting System For Carbon Monoxide Concentrations - Raji, Usharani (2005)
Kesan pencemaran udara amat meluas terhadap kesihatan manusia, justeru itu banyak kajian telah diketengahkan untuk meramal pencemar udara di kawasan bandar.