Kesan Pengubahsuaian Kimia Gentian Tandan Kelapa Sawit Kosong (Efb) Terhadap Sifat-Sifat Bio-Komposit Efb-Poliester Tak Tepu Yang Termatang Melalui Sinaran Ultra Ungu - Rahman, Rozyanty (2005)
The development of bio-composites cured by ultra violet radiation is reported in this research.