Ekspresi Reseptor Retinoid X (Α Dan Β) Dalam Diabetes Autoimun. - Mustapha, Zulkarnain (2005)

(untitled)
Mencit diabetes tanpa obes (NOD) adalah satu daripada model haiwan untuk penyakit diabetes autoimun