Development Of Delta Amino Levulinic Acid Auxotrophic Of Vibrio Cholerae O1 El Tor Ogawa - Abd Rashid, Nur Haslindawaty (2005)

(untitled)
kolera merupakan penyakit cirit-birit yang penting di negara-negara membangun.