Assessment Of Fish Community Distribution And Composition In The Perak River In Order To Determine Biological Indicators For Freshwater Health - Yeup Zainudin, Mat Rosli (2005)

(untitled)
Kajian korelasi antara biodiversiti ikan dan kualiti air telah dijalankan dengan mengambilkira faktor-faktor perbezaan jarak dari muara