Adsorption Studies Of Aromatic Compounds In Aqueous Solution Onto Activated Carbons - Ghafar , Faridah (2004)

(untitled)
Fokus penyelidikan ini adalah untuk menyelidik penyingkiran sebatian aromatik; benzena