Price Randomness, Contrarian And Momentum Strategies: A Study Of Return Predictability In The Malaysian Stock Exchange - Husni, Tafdil (2005)

(untitled)
Dengan menggunakan data harian daripada firma-firma yang tersenarai di Papan Utama pasaran saham Malaysia untuk tempoh Januari 1988