Automated Intelligent Real-Time System For Aggregate Classification - Md Sani, Zamani (2009)
This research focuses on developing an intelligent real-time classification system called NeuralAgg. Penyelidikan ini memfokuskan untuk membina sistem pengkelasan pintar secara masa nyata dipanggil NeuralAgg.