The Use Of WebQLM To Enhance Writing Performance In Argumentative Writing - Tan, Ooi Leng Choo (2014)
This study focused on the development of a constructivist web-based learning tool known as WebQuest Learning Module or WebQLM and investigated the effects of WebQLM on students’ writing performance and their level of engagement in all the activities in WebQLM. Penyelidikan ini menumpukan kepada pembinaan sebuah alat pembelajaran konstruktivis yang berasaskan web dikenali sebagai Modul Pembelajaran WebQuest atau WebQLM. Penyelidikan ini menyelidik kesan-kesan WebQLM terhadap pencapaian penulisan pelajar dalam penulisan penyanggahan serta tahap penglibatan mereka dalam aktiviti-aktiviti WebQLM.