The Influence Of National Cultural Dimensions On Middle-East Tourists In Malaysia - Banafsheh Masteri, Farahani (2014)
Tourism industry is becoming one of the main industries in many countries due to the high foreign exchange earnings it brings to a country. Thus, many researchers have been attracted to studying international tourists’ behaviour (preterit, on-site trip and post trip). Industri pelancongan kian menjadi salah satu industri utama di kebanyakan negara kerana ia telah membawa masuk perolehan pertukaran mata wang asing yang tinggi kepada sesebuah negara. Oleh itu, ramai penyelidik telah tertarik untuk mengkaji gelagat pelancong antarabangsa (praperjalanan, dalam perjalanan, dan pascaperjalanan).