Keberkesanan Modul Bacaan Bergred Bagi Membantu Murid Linus Tegar Dalam Kemahiran Membaca KVKV - Mohamad, Tuzana (2014)

(untitled)
This study was carried out to ascertain the effectiveness of using the Graded Reading module in the learning-teaching environment. This study involved 6 pupils in the Linus programme. Kajian ini dijalankan untuk menguji keberkesanan pembelajaran dan pengajaran menggunakan Modul Bacaan Bergred terhadap murid Linus tegar. Kajian ini melibatkan serami enam orang murid Linus tegar dari sebuah sekolah rendah di daerah Seberang Perai Tengah, Pulau Pinang.