A Study Of The Genotoxicity Of Polyhydroxybutyrate : A Synthetic Biomaterial - Mohammed, Abdulaziz Qaid Ali (2008)
The purpose of this study is to determine the genotoxicity of polyhydroxybutyrate (PHB), produced in short solid fibre form and manufactured by School of Biological Sciences, Universiti Sains Malaysia, Penang. Tujuan kajian ini adalah untuk memastikan genoketoksisti ke atas polihidroksibutirat (PHB) yang dihasilkan dalam bentuk fiber pendek dan padu dan dikeluarkan oleh Pusat Pengajian Sains Biologi, Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang,