Jenis-Jenis Tanaman Herba Ubatan Tempatan Dan Nilai-Nilai Perubatannya - Hj. Ahmad Shahibuddin, Nor Aniza (2001)
The purpose of this research is to produce a documentation on various kind of medicinal plants that had been used and easily found, and the medicinal values of each plants. Projek penyelidikan ini dijalankan untuk menghasilkan suatu dokumentasi berkaitan jenis-jenis tanaman herba ubatan yang digunakan dan biasa ditemui serta nilai-nilai perubatannya