Intelligent Air Conditioner System : User Acceptance Level Of Icons And Cost Saving Analysis - Lim, Seng Chee (2009)
An analysis of the cost and energy consumption of appliances results show that air conditioner connected to the ICONS box and the computer would save more than 15% of the total electric bill. Satu analsis dijalankan bagi pengiraan kos untuk kegunaan tenaga elektrik ke atas alat elektrik telah menghasilkan keputusan yang alat penyaman udara yang berhubung dengan ICONS dapat menjimatkan 15% atau lebih daripada bil elektrik