Halal Marketing In Food And Non Food Product. (The Case Of Nestle And Colgate Palmolive) - Rama Chanderam, Chandra Segar (2009)
The case study was about Nestle Malaysia and Colgate Palmolive Malaysia perspective in Halal marketing in food and non food product. Kajian kes ini adalah mengenai Nestle Malaysia dan Colgate Palmolive Malaysia dari perspektif pemasaran Halal dalam perniagaan bahan makanan dan bahan bukan makanan.