Feng Shui In Business : The Case Of The Beijing Olympic Games 2008 - Cheah, Cheng Teik (2009)
This case study, "Feng Shui in Business : the case of the Beijing Olympic Games 2008" has been derived from 'Trinity of Luck', 'Tien, Ti, Ren' , that is Heaven, Earth and Man. Dalam kes ini saya telah membuat kajian mengenai "Feng Shui dalam Pemiagaan : Kajian mengenai kes acara sukan Olimpik 2008 di-Beijing" dania berlandaskan kepada 'Tuah dan Nasib' (Trinity of Luck), 'Tien, Ti, Ren' , iaitu Syurga, Bumi dan Inshan.