Faktor Persekitaran Dan Prestasi Kerja Pengurus Projek Di Dalam Industri Pembinaan : Kajian Terhadap Pengurus Projek Di Firma Pembinaan - Muhammad, Samsiah (2007)
Project performance is a very important issue in construction industry. Prestasi sesuatu projek adalah merupakan isu penting di dalam industri pembinaan.