Factors Influencing The Green Purchase Behavior Of Environmental Related Volunteers In Penang - Tan, Shwu Shyan (2010)
Consumers have started to realize that their purchasing behavior can cause a huge impact to the environment as there is a worldwide concern on environmental degradation issues such as global warming and pollutions. Pengguna mulai sedari bahawa perlakuan pengguna boleh membawa kesan yang besar terhadap alam sekitar. ini disebabkan oleh kesedaran dunia terhadap kualiti alam sekitar yang semakin mudarat seperti isu kepanasan alam dan pencemaran.