Dasar Pembangunan Perumahan Mampu Milik Di Indonesia : Kajian Kes Kota Medan - Ishak, Yanda Zaihifni (2010)
This thesis attempts to put forward an effort to formulate a policy for low cost housing in urban areas in Indonesia. Tulisan ini cuba mengajukan keupayaan untuk merumuskan perlaksanaan dasar perumahan mampu milik di daerah perkotaan di Indonesia.