Aplikasi Gis Dalam Penentuan Lokasi Rumah Kos Rendah: Kajian Kes: George Town, Pulau Pinang - Abdullah, Azura (2007)
In this study, researcher was applying the GIS software based on several criteria to find the location of low-cost housing in Georgetown, Penang. The output of this study shows several strategic location of low-cost housing for the future. Dalam kajlan lni, pengkaji telah mengaplikasikan parisian GIS sebagai alat untuk mencari lokasi perumahan kos rendah di bandar Goergetown, Pulau Pinang dengan menggunakan beberapa kriteria yang telah ditetapkan.