An Exploratory Study Factor Influencing Application Services Provider (ASP) Success - Pah, Sock Hon (2009)
Application service provider (ASP) becomes a new rental-based enterprise software business. Penyedia perkhidmatan aplikasi menjadi satu perkhidmatan sewa baru yang berpangkalan perniagaan perusahaan.