Reka Bentuk Dan Pembangunan Modul Latihan Kemahiran Literasi Maklumat Untuk Guru Perpustakaan Dan Media Berasaskan Model The Big6 - Razali, Norhayati (2009)
This qualitative research focuses on the design and development of a training module on IL for Teacher Librarian in Penang. Kajian kualitatif ini melihat kepada reka bentuk dan pembangunan modul latihan kemahiran Literasi Maklumat untuk Guru Perpustakaan dan Media di negeri Pulau Pinang.