Business Strategy Formulation For A Malaysian Industrial Gases Company In Pv (Photovoltaics) Sector - Lee , Ling Fang (2010)
The aim of this research is to formulate business strategy for a local industrial gases company, Oras Skystis Malaysia (OSM), to sustain in Photovoltaics (PV) sector from Malaysia perspective. Kajian ini dilaksanakan untuk membina satu strategi pemiagaan bagi syarikat industri gas tempatan iaitu Oras Skytis Malaysia (OSM) untuk dikekalkan dalam sektor Photovoltaics (PV) dari perspektif Malaysia.