BGT 314/4 – Insect Pest Management And Control [Pengurusan Dan Pengawalan Serangga Perosak]- Jun 2014 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (2014)
Second Semester Examination Academic Session 2013/2014 June 2014 Duration: 3 hours