A Framework For Dynamic Updating In Component-based Software Systems - Mohammed Alhazbi , Saleh (2009)
Setiap sistem perisian (software) perlu dikemas kini setiap masa bagi pelbagai alasan seperti penetapan pepijat (fixing bugs)