Analogical Learner For Natural Language Processing Based On Structured String-tree Correspondence (sstc) And Case-based Reasoning - Lim, Huan Ngee (2009)
Mesin terjemahan melalui contoh menggunakan contoh penterjemahan yang seiras yang didapati daripada bank pengetahuan dua bahasa (BKB).