An Ontology And Constraint-based Approach For Dynamic Personalised Planning In Healthcare - Mahiddin , Normadiah (2009)
Para doktor atau pakar kesihatan semestinya mengambil berat berkenaan pengemaskinian rekod atau profil pesakit mereka