The Perceived Impact Of Tourism Infrastructure On The Development Of A Heritage Site: The Case Of Petra, Jordan - Mohammad , Ahmad Farhan (2009)
Tujuan kajian ini dijalankan ádalah untuk meneliti kesan infrastruktur pelancongan terhadap pembangunan tapak warisan bersejarah Petra di Jordan.