Introducing Natural Ventilation In Selected Malaysian Hotels For Environmental Susutainability - ikeda, Azusa (2009)
Kekurangan sumber alam semulajadi dan pencemaran alam sekitar dianggap sebagai tanda pemanasan global dan satu ancaman serius kepada iklim dunia pada beberapa dekad yang lepas.