Effects Of Ownership Structure And Monitoring Mechanisms On Earnings Quality And Market Assessment - Abdul Latiff, Radziah (2009)
Tesis ini didorong oleh peralihan ke arah kawalan berdasarkan pasaran atau kawalan kendiri bagi pasaran modal Malaysia.