Brand Image, Satisfaction, And Loyalty Among Malaysian Female Consumers: The Moderating Effects Of Personality And Dwelling Area. - Laison Sondoh JR, Stephen (2009)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji kesan imej jenama terhadap kepuasan keseluruhan dan niat kesetiaan pelanggan berdasarkan produk kosmetik perwarna