The Irrational Behaviour Of Investors And Its Impact On Stock Price Movements : Evidence From Bursa Malaysia - Toh, Guat Guan (2009)
Adakah Hipotesis Pasaran Efisien (EMH) masih wujud dalam dunia nyata sekiranya andaian rasionaliti tidak lagi bertahan?