Televisyen, Sosialisasi Nilai Dan Identiti Remaja: Satu Kajian Dalam Kalangan Pelajar Di Pekanbaru, Riau Indonesia - -, Nurdin (2009)
Kajian terhadap peranan televisyen sebagai ejen sosialisasi dan pengukuhan nilai dan identiti remaja di Bandar Pekan baru