Xylitol From Oil Palm Empty Fruit Bunch By Candida Guilliermondii: Fermentation And Kinetic Study - Sulaiman , Manzailatul Airenne (2009)
Tandan buah kelapa sawit kosong adalah salah satu bahan buangan utama yang dihasilkan oleh kilang kelapa sawit.