Synthesis And Characterization Of Mesoporous Base Catalyst For Transesterification Of Palm Oil - Razali , Noraini (2009)
Disebabkan keprihatinan terhadap persekitaran dan ekonomi, haluan penyelidikan dalam pemangkinan pada masa kini telah diubah daripada homogen