Dynamic Modeling And Optimization Of Batch Electrodialysis Process For Hydrochloric Acid Recovery - Rohman , Fakhrony Sholahudin (2009)
Elektrodialisis merupakan satu kaedah yang sesuai untuk mengitar semula asid disebabkan oleh keupayaannya untuk memisahkan bahan-bahan kimia