Transmitter Precoding And Code-sharing Techniques Using Block Transmission System - Nayef Khatib , Mutamed Turki (2009)
Dewasa Ini, Perkhidmatan Komunikasi Bergerak Telah Meledak Dengan Begitu Pantas Sekali Dalam Masyarakat Kita.