Development Of An Automated Test Data Generation And Execution Strategy Using Combinatorial Approach - Jamil Klaib , Mohammad Fadel (2009)
Untuk Memastikan Tahap Piawaian Jaminan Kualiti Dan Keboleharapan Sesuatu Perisian, Pengujian Hendaklah Dijalankan Untuk Setiap Konfigurasi.