Assessment Of Alumina And Muscovite As Fillers For Epoxy Substrate Material - Abdul Rashid, Erfan Suryani (2009)
Kajian melaporkan tentang penyediaan dan sifat-sifat komposit epoksi yang terisi pelbagai komposisi pengisi menggunakan kaedah pengacuanan.