Structural Stress Grading Of Selected Sarawak Timber Using Non-destructive Tests - Anak Duju , Alik (2009)
Sebanyak tujuh spesies kayu terpilih iaitu, Selangan batu bukit, Menggris, Penyau, Kapur paya, Alan batu, Jongkong dan Geronggang