Supervisory Behaviour And Its Relationship With Teachers' Teaching Performance, Work Motivation And Job Satisfaction In Oman - Nasser AlJabri , Salim Hamood (2009)
Tujuan kajian ini adalah untuk mengkaji tingkahlaku penyeliaan di kalangan penyelia mengikut perspektif guru