A Text-linguistic Approach To Teaching Translation And The Impact On Iranian Students - Falahati , Mohammad Ali (2009)
Kajian ini melihat bagaimana kursus teks-linguistik mempengaruhi pelajar-pelajar Universiti di Iran.