Pendekatan Al- Quran Dalam Mengelakkan Anak- Anak Daripada Menderhaka Terhadap Ibubapa - Muhammad Hassan محمد حسن, Rafiq Ramadhan رافع رمضان (2009)

(untitled)
Terdapat tujuh ayat Al-Quran Karim yang menggesa untuk mentaati ibubapa, berbuat baik kepada keduanya dan mentaatinya pada perkara yang bukan maksiat.