Tourism Crisis And Disaster Management And Organizational Learning In Malaysia's Tourism Industry - Ghaderi , Zahed (2014)
Industri pelancongan merupakan salah satu sektor yang sangat mudah terdedah kepada pelbagai jenis krisis.