The Effect Of Attractiveness Factors On Mall Shoppers’ Satisfaction In Jordan (Abstract) - Abed Alrahman Mohamed Habbosh, Thair (2013)

(untitled)
Kompleks membeli belah bertukar menjadi persekitaran penting bagi perniagaan dengan impak yang besar terhadap mereka yang terlibat dalam perniagaan