Thermal Comfort Of Students’ Accommodations In Universiti Sains Malaysia (Abstract) - HBP, School of Housing Building & Planing (2012)

(untitled)
Keselesaan termal tempat tinggal adalah penting kepada kesihatan, moral, produktiviti, dan kualiti kerja bagi pelajar yang menginap di bangunan asrama serta penginapan lain di kampus.