The Electronic Procurement Initiation And Adoption In The Construction Industry (Abstract) - Yusuf Gedi, Sharif (2013)

(untitled)
Penyelidikan ini bertujuan mengenal pasti faktor-faktor penting yang memberi kesan terhadap pengenalan dan penerimaan pemerolehan elektronik (electronic procurement, EP) dalam industri pembinaan Malaysia.